Over ons

Erwin Mol Automotive is een jong bedrijf, met passie voor 4x4 terreinwagens. Van jongs af aan is Erwin Mol al gek op terreinwagens, en is er dan ook met veel plezier alle dagen mee bezig. Van een Lada Niva tot een Toyota Land Cruiser, elke 4x4 heeft wel iets unieks in elk budget, en dat is het mooie aan 4x4 terreinwagens. Na een aantal jaren het gecombineerd te hebben met een baan, en Erwin Mol Automotive steeds meer werd gevonden door klanten is besloten op per 1 Januari 2021 volledig te gaan voor het bedrijf.

Werkplaats

Omdat het bedrijf nog maar net gestart is heeft het nog geen eigen werkplaats, maar hier zijn voor in de toekomst wel plannen voor. Kleine reparaties worden wel 'aan huis' gedaan, maar grote dingen worden nu nog uitbesteed. Het eenvoudig houden en duidelijk zijn wat wel en niet kan, en waar nodig doorverwijzen naar een derde partij die het op dat moment al wel kan. Erwin zegt: Mij is altijd geleerd, doe wat je zegt en zeg wat je doet, dan komt de rest ook wel, maar alles op zijn tijd.

Toekomst

In de toekomst wil Erwin Mol Automotive toegankelijk blijven voor iedereen, zowel zakelijke als particuliere klanten. Een eigen werkplaats en met een goed team van vakmensen. En natuurlijk naam maken in de gehele 4x4 wereld, zowel het terreinrijden, beroepsmatig of voor de jacht!